Blog

De meest bizarre ASMR video’s

de-meest-bizarre-asmr-videos

Wat zijn de meest bizarre ASMR video’s? Video’s waarin ontzettend goed je ASMR triggers worden aangesproken, maar die eigenlijk te raar, vreemd of zelfs te griezelig voor woorden zijn. Wij hebben een aantal ASMR “guilty pleasures” verzameld uit onze persoonlijke collectie en die van andere ASMR liefhebbers.

Voordat je verder leest willen we graag weten wat jouw meest bizarre of aparte ASMR video’s zijn! Laat het weten in een reactie onderaan dit artikel.

We beginnen meteen met de (unintentional ASMR) video waardoor ik erachter kwam dat dat tintelende en relaxte gevoel ASMR heet. De interviews met deze maffia huurmoordenaar Richard Kuklinski. Hij verteld de meest gruwelijke details van zijn moorden. Maar zijn stem is zo ontspannen en heeft de nodige smakjes, zuchtjes, kauwgom eten, diepheid. Het is een ontzettende guilty pleasure, maar ik luister deze nog steeds regelmatig.

Artikel gaat verder onder de video’s

Ephemeral Rift (schrijf die naam maar eens foutloos) maakt mooie, maar ietwat donkere ASMR video’s. Hij is fan van zombies en Marvel zoals Groot in de video hieronder. Heel bloederig en ook de teksten zijn wat dubbelzinnig en bloederig. Maar qua ASMR zit het prima in elkaar.

De video’s van ASMR Barber zijn ontzettend populair. Een Italiaan die op Youtube groot is geworden door zich te laten masseren of scheren en dat te laten filmen door zijn vriendin. Iedereen stil in de ruimte, zodat de ASMR triggers goed kunnen worden opgepikt door de luisteraars. Mijn favoriete ASMR video van ASMR Barber is zijn bezoek aan de chiropractor. Een nogal ouderwetse aanpak (althans zo ziet het uit). Maar oh zo heerlijk om naar te luisteren. En Massimo (ASMR Barber) ligt er altijd bij in zijn kleine onderbroekje, dus dat is niet zo raar.

Niemand kent deze man waarschijnlijk en zo wel, dan mag je ons een berichtje sturen en krijg je een eervolle vermelding hier. Het gaat om Joe Sultana de directeur van Eurocontrol. Helemaal niet essentieel, het gaat om zijn stem. Zijn stem vind ik zo ASMR. Alleen jammer dat er alleen maar korte video’s van Joe te vinden zijn. Daarom heb ik een playlist samengesteld.

We zullen dit artikel steeds uitbreiden en updaten naarmate we meer bizarre, aparte of bijzondere ASMR video’s toegezonden krijgen of zelf vinden.

0 Reacties
Delen

Moenanie

Antwoord op jouw reactie

Jouw emailadres wordt nergens anders voor gebruikt.*