Video's

ASMR-video’s en meer kijkers: alles wat je moet weten om jouw Youtube video’s te promoten en je publiek te laten groeien.

asmr-videos-en-meer-kijkers-alles-wat-je-moet-weten-om-jouw-youtube-videos-te-promoten-en-je-publiek-te-laten-groeien

Je hebt al een aantal geweldige ASMR-video’s gemaakt. Je hebt eraan gewerkt om de belichting, het geluid en de sfeer helemaal perfect te krijgen. Nu wil je dat zoveel mogelijk mensen je video’s bekijken en beluisteren. Maar hoe doe je dat?

In dit artikel leggen we uit hoe je jouw ASMR-video’s kunt promoten om meer kijkers en luisteraars te krijgen.

  1. Begin bij je vrienden en familie

Laat je video’s zien aan je vrienden en familie. Zij kunnen je video’s delen op hun sociale media-accounts of doorsturen naar hun eigen vrienden. Zo kunnen je video’s snel een groter publiek bereiken.

  1. Gebruik social media

Social media is een geweldige manier om je ASMR-video’s te promoten. Maak bijvoorbeeld een Instagram-, Facebook- of TikTok-account aan voor je ASMR-video’s. Plaats regelmatig korte fragmenten van je video’s en promoot de volledige versies.

  1. Reageer op reacties

Zorg ervoor dat je tijd vrijmaakt om te reageren op reacties van kijkers. Reageer op de positieve reacties en bedank de kijker voor hun support. Als je negatieve reacties krijgt, probeer dan niet te reageren met emotie en beantwoord de kritiek op een professionele manier.

  1. Gebruik zoekwoorden

Zorg ervoor dat je zoekwoorden gebruikt in de titel en de beschrijving van je video’s. Dit zorgt ervoor dat zoekmachines jouw video’s kunnen vinden en aanbevelen aan mensen die zoeken naar ASMR-video’s.

  1. Maak gebruik van online community’s

Er zijn veel online community’s waar ASMR-liefhebbers samenkomen, zoals Reddit en Discord. Maak een account aan en promoot je video’s in deze community’s. Let op dat je niet spamt, maar biedt waarde en betrokkenheid bij de community.

  1. Maak gebruik van betaalde kanalen

Als je budget hebt, kun je betaalde kanalen gebruiken om je video’s te promoten. Bijvoorbeeld YouTube-advertenties of het inhuren van een influencer om jouw video’s te promoten op hun eigen kanaal.

Hieronder een overzicht in een stappenplan om jouw video’s te promoten op o.a. Youtube:

StapActiviteit
1Deel je video’s met vrienden en familie
2Gebruik social media om je video’s te promoten
3Reageer op reacties
4Gebruik zoekwoorden in de titel en beschrijving
5Maak gebruik van online community’s
6Gebruik betaalde kanalen om je video’s te promoten

Onthoud dat het krijgen van meer kijkers en luisteraars voor je ASMR-video’s tijd kost en dat het een kwestie is van proberen en leren. Blijf doorgaan met het maken van nieuwe ASMR video’s en het promoten van je content, en je zult zien dat je publiek groeit. Veel succes!

0 Reacties
Delen

Moenanie

Antwoord op jouw reactie

Jouw emailadres wordt nergens anders voor gebruikt.*